Francis Solomon

Daglig leder

Marita Langhaug Solomon

Administrasjon 

Om oss

Vårt Mål: Sammen Reduserer Vi Ensomhet

Ensomheten blant eldre som bor hjemme og unge under 35 år har økt betydelig i Norge. Ifølge en studie fra Statistisk sentralbyrå i 2021, opplevde 7 prosent av befolkningen i alderen 18-79 år mye ensomhet eller følelsen av å være alene i 2012. Dette tallet hadde økt til 11 prosent i 2020.

Hos Hold Min Hånd erkjenner vi denne utfordringen. Vi forstår at mange eldre i Norge står overfor sosiale utfordringer når de bor alene hjemme, mens også unge voksne og aleneforeldre lider av ensomhet. Dette kan skyldes tapet av sosialt nettverk, helseutfordringer, fysisk avstand til nære og kjære, eller savnet av vennskap.

Francis Solomon: Erfaring og Engasjement

Francis Solomon, en av grunnleggerne av Hold Min Hånd, har en omfattende 16-årig erfaring fra helsesektoren. Med arbeidserfaring fra sykehjem, hjemmesykepleie, omsorg for pasienter med demens, psykiatri og utviklingshemming, besitter Francis dyp innsikt i kunsten å gi omsorg til de som trenger det mest. Gjennom sin yrkeserfaring har Francis også identifisert det betydelige behovet for sosial støtte blant eldre og unge i dagens samfunn.